Partners

marevisieDe professionals van Marevisie realiseren al meer dan 10 jaar succesvol projecten. Organisaties die de slagingskans van hun projecten willen vergroten en het eigen projectmanagement op een hoger plan willen brengen huren de professionals van MareVisie in. De basis ligt in internationaal erkende projectmanagement methodieken en standaarden zoals Prince2 en IPMA, die zij ook bij klanten implementeren. De circa 10 gecertificeerde en resultaatgerichte professionals zetten hun uitgebreide expertise in als opdrachtgever, projectmanager, projectsupport of trainer/coach om een blijvende verandering te realiseren.

 


 

logo-Multitask ICTMultitask ICT biedt oplossingen op het gebied van informatica en marketing. Persoonlijk contact en beter rendement is waar wij voor staan. Multitask ICT is actief op het gebied van softwareontwikkeling, databases, webapplicaties, websites, vormgeving, marketing, systeembeheer en implementatie trajecten. Hierbij zetten we de marketingdoelstellingen van de klant altijd centraal.

 


 

Logo-Indica150x34Indica is het eerste bedrijf met een op maat gemaakte oplossing op het gebied van zoeken in data voor organisaties. De gevonden resultaten kunnen vervolgens gestructureerd worden opgeslagen. Door gebruik te maken van Indica completeert u alle aan uw bedrijf gekoppelde data. Of de informatie nu is ‘zoekgeraakt’, door grote volumes niet meer traceerbaar is of zich in niet meer onderhouden en/of verouderde databronnen bevindt: Indica spoort het op, indexeert het en eventueel archiveert het.