Projectmanagement

Prince2 en Agile Projectmanagement

Tegenwoordig is het implementeren van ICT oplossingen een proces dat bijna niet meer kan worden uitgevoerd zonder een gedegen projectmatige aanpak. Berlak ICT is zich hiervan terdege van bewust.

prince2Waarschijnlijk de meest bekende en gebruikte methode is Prince2. Ook in ICT vraagstukken kom je de aanpak regelmatig tegen. Berlak ICT kan projecten volgens de Prince2 methode voor U uitvoeren.

In geval van software ontwikkeling is Agile echter een meer gebruikte methode waarbij Scrum sterk in opkomst is. Deze aanpak wordt door Berlak ICT ondersteunt in zowel de interne aanpak en ontwikkeling als in externe projecten.

Voor grotere projecten werkt Berlak ICT samen met MareVisie. De professionals van MareVisie realiseren al meer dan 10 jaar succesvol projecten. De circa 10 gecertificeerde en resultaatgerichte professionals zetten hun uitgebreide expertise in als opdrachtgever, projectmanager, projectsupport of trainer/coach om voor U een blijvende verandering te realiseren. Berlak ICT heeft al in diverse projecten met hen samengewerkt tot grote tevredenheid van de klant en haar zelf.

Binnen Berlak ICT is Jan Herman Baller zowel Prince2 als Agile gecertificeerd.